Vipavska dolina se bo predstavila na sejmu Expomego 2018

Vipavska dolina se bo predstavila na sejmu Expomego 2018

2018-03-22T12:11:46+00:00

Od 22. do 25. februarja 2018 bo v italijanski Gorici  potekal eden najbolj obiskanih sejmov v naši okolici – EXPOMEGO, ki ga navadno obišče več tisoč ljudi z obeh strani meje.

Na sejmu EXPOMEGO se bodo pod enotno tržno znamko Vipavske doline predstavili sodelujoči iz treh občin in sicer, občine Ajdovščina – TIC Ajdovščina, občine Renče-Vogrsko in občine Miren Kostanjevica.  Vseh ponudnikov pod znamko Vipavske doline se bo v štirih dneh od četrtka do nedelje, predstavilo 20. Predstavili se bodo na različnih področjih, največ predstavnikov se bo predstavilo s prehranskimi izdelki kot je domače vino, pa tudi z izdelki iz mleka (kozjega in ovčjega), medu in različne vložene zelenjave. V ponudbi se bodo predstavili tudi tekstilni izdelki, igralništvo ter Lakeness festival. Sejem je ena od najučinkovitejših oblik promocije predvsem v lokalnem okolju, tako bo predstavljena tudi turistična destinacija Vipavske doline.

Na sejmu se predstavljajo različne obrtno-podjetniške dejavnosti od zunanje in notranje opreme, gradbeništva, avtomobilskega sektorja, energetskih sistemov, pa tudi gostinstva in turističnih destinacij. Za slovenske razstavljalce je ta prodajni sejem dobra priložnost za vzpostavitev ali utrditev prodajnih poti na čezmejnem trgu. Tega se zavedamo tudi v Vipavski dolini, zato se bodo na posebnem razstavnem prostoru pod enotno tržno znamko Vipavska dolina predstavili lokalni ponudniki okusnih dobrot in izdelkov domače obrti.

Našli nas boste v Hali D, v četrtek in petek, 22. in 23. februarja je sejem odprt med 15. in 20. uro, v soboto, 24. in nedeljo, 25. februarja pa med 10. in 20. uro.

Vabljeni, da nas obiščete, vstop je prost.

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE