IZJEMNO PRIZNANJE LONELY PLANETA ZA VIPAVSKO DOLINO NAJ BO ZAVEZA ZA TRDO IN DOBRO DELO TUDI V PRIHODNJE

IZJEMNO PRIZNANJE LONELY PLANETA ZA VIPAVSKO DOLINO NAJ BO ZAVEZA ZA TRDO IN DOBRO DELO TUDI V PRIHODNJE

2018-05-24T07:05:05+00:00

Največji svetovni turistični založnik potovalnih vodnikov, avstralski Lonely Planet  je Vipavsko dolino uvrstil na lestvico desetih najboljših evropskih destinacij, ki bi jih popotniki morali obiskati v letu 2018. Med najboljših deset destinacij je bila izbrana kot presenetljivo neodkrita regija, ki navdušuje ljubitelje vin in avanturistične popotnike.

Med glavnimi razlogi za obisk skritega dragulja v osrčju Evrope izpostavljajo odlična kulinarična doživetja, vznemirljive avanturistične aktivnosti in čudovito pokrajino nedaleč od glavnega mesta Ljubljana. Vipavska dolina tako predstavlja privlačno destinacijo za ljubitelje vina in pustolovščin, najbolje pa jo je odkrivati s pomočjo lokalno vodenih kolesarskih tur, so zapisali. Podrobnosti si lahko preberete v izvirnem prispevku.

Razvojna agencija ROD je ponosna, da lahko k tej zgodbi tudi sama prispeva svoj del z aktivnim spodbujanjem razvoja trajnostnega turizma in podjetništva ter posvečanjem posebne pozornosti razvoju podeželja, skrbi za okolje in prilagajanje podnebnim spremembam. Znamko Vipavska dolina koordinira Občina Ajdovščina v sodelovanju z Razvojno agencijo ROD.

Foto: Jan Čermelj

 

O odlični promociji in ciljih za prihodnost je spregovorilo več medijev:

VSE DRUGAČE, VSE LETO!

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE