Vabilo na POSLOVNO SREČANJE SLOVENSKIH IN SRBSKIH PODJETIJ, BEOGRAD, 26. 10. 2018

Vabilo na POSLOVNO SREČANJE SLOVENSKIH IN SRBSKIH PODJETIJ, BEOGRAD, 26. 10. 2018

2018-10-04T10:03:51+00:00

SPOT svetovanje GORIŠKA, Občina Ajdovščina, Občina Brda, Občina Renče-Vogrsko in Občina Šempeter-Vrtojba vas vabimo na

 

»POSLOVNO SREČANJE SLOVENSKIH IN SRBSKIH PODJETIJ, BEOGRAD, 26. 10. 2018«

 

Poslovno srečanje se bo odvilo v okviru letnega srečanja Slovenskega poslovnega kluba v Srbiji (SPK), ki bo 26. oktobra 2018 v Beogradu. SPK je največji slovenski poslovni klub v tujini in združuje 140 podjetnikov iz obeh držav, osnovni namen kluba pa je promocija in predstavitev slovenskega gospodarstva v Srbiji.

Sodelovanje na letnem srečanju SPK predstavlja odlično priložnost za navezavo stikov s potencialnimi poslovnimi partnerji, za bodoče sodelovanje in za izmenjavo izkušenj. Na dogodku se bodo odvila tudi B2B srečanja.

Stroški organizacije dogodka, avtobusnega prevoza in poslovne večerje, ki bo sledila B2B srečanjem, so kriti. Ostale stroške (nočitev in prehrana) krijete sami. Avtobus bo v Beograd odpotoval že dan prej, v jutranjih urah.

Prosimo, da svoj interes za udeležbo na poslovnem srečanju izrazite na način, da nam preko elektronske pošte na naslov andreja.vister@ra-rod.si pošljete prijavo z navedbo sledečih podatkov: naziv vašega podjetja; kontaktne podatke; ime in priimek udeleženca; naziv podjetja s katerim se želite sestati oz., če nimate izbranega podjetja, panogo iz katere naj podjetje izhaja.

Prijave zbiramo do srede, 10.10.2018.

Podrobnejše informacije vam bomo posredovali po prejemu vaše prijave. Za dodatna pojasnila lahko pokličete na 05 365 91 26 (Janez Furlan, Občina Ajdovščina).

Vljudno vabljeni k sodelovanju!

VABILO (PDF)

    

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije.

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE