Vipavska dolina na sejmu Expomego 2019

Vipavska dolina na sejmu Expomego 2019

2019-02-15T09:13:03+00:00

Od 14. do 17. februarja 2019 bo v italijanski Gorici  potekal eden najbolj obiskanih sejmov v naši okolici – EXPOMEGO, ki ga navadno obišče več tisoč ljudi z obeh strani meje.

Na sejmu EXPOMEGO se bodo pod enotno tržno znamko Vipavske doline predstavili sodelujoči iz treh občin in sicer, občine Ajdovščina, občine Renče-Vogrsko in občine Miren Kostanjevica. Štirinajst ponudnikov pod znamko Vipavske doline se bo predstavilo v štirih dneh od četrtka do nedelje. Promovirali  bodo različna področja, največ predstavnikov se bo predstavilo s prehranskimi izdelki kot je domače vino, pršut, suhe mesnine, siri in različne vložene zelenjave. V ponudbi se bodo zvrstili tudi leseni izdelki, predstavitev Lakeness festivala in festivala Okusi Vipavske. Sejem je ena od najučinkovitejših oblik promocije predvsem v lokalnem okolju, tako bo predstavljena tudi turistična destinacija Vipavske doline. Tudi letos je koordinacijo razstavljavcev organizirala Tanja Krapež z Razvojne agencije ROD Ajdovščina.

Na sejmu se predstavljajo različne obrtno-podjetniške dejavnosti od zunanje in notranje opreme, gradbeništva, avtomobilskega sektorja, energetskih sistemov, pa tudi gostinstva in turističnih destinacij. Za slovenske razstavljavce je ta prodajni sejem dobra priložnost za vzpostavitev ali utrditev prodajnih poti na čezmejnem trgu. Tega se zavedamo tudi v Vipavski dolini, zato se bodo na posebnem razstavnem prostoru pod enotno tržno znamko Vipavska dolina predstavili lokalni ponudniki okusnih dobrot in izdelkov domače obrti.

Letošnji razstavljavci, ki predstavljajo Vipavsko dolino so: Maqfino, Osmica Leban, Okrepčevalnica Cerje, Vina Mozetič, Kmetija Mozetič, Kmetija Kerstin Žižmond,Woden leseni izdelki, Društvo mladi Renče-Vogrsko, Vinska klet Koron, Branka Marušič, Majda Vodopivec, Sirarstvo Orel, agencija OnNose in Čebelarstvo Lisjak.

Našli nas boste v Hali D, v četrtek in petek, 14. in 15. februarja je sejem odprt med 15. in 20. uro, v soboto, 16. in nedeljo, 17. februarja pa med 10. in 20. uro.

Vabljeni, da nas obiščete, vstop je prost.

Utrinki z letošnjega sejma:

  

 

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE