VABILO: Okusi Vipavske – borza lokalnih živil Vipavske doline

VABILO: Okusi Vipavske – borza lokalnih živil Vipavske doline

2019-02-13T07:03:27+00:00

V okviru Kulinaričnega meseca Okusi Vipavske spodbujamo lokalno samooskrbo in krepimo zelene verige v Vipavski dolini. S tem namenom vas vabimo na dogodek:

Okusi Vipavske – borza lokalnih živil Vipavske doline

ki bo v torek, 19. februarja 2019 ob 9. uri v prostorih

velike sejne sobe Območne obrne zbornice Ajdovščina.

Borzo lokalnih živil Vipavske doline organiziramo na pobudo gostincev in kmetov Vipavske doline, z namenom, da obogatimo Kulinarični mesec Okusi Vipavske, ki bo letos potekal od 22. aprila pa do 19. maja 2019 v številnih restavracijah Vipavske doline.

Namen dogodka je sklepanje naročil za dostavo lokalno pridelanih živil in še posebej sklepanje konkretnih dogovorov za načrtovano pridelavo in predelavo v letu 2019.

Na enem mestu si želimo povezati vsaj 20 ponudnikov in kupcev lokalnih živil iz Vipavske doline: kmetov in pridelovalcev oz. predelovalcev živil ter gostincev.

DOGODEK:

Borza bo potekala v obliki kratkih sestankov. Vsak ponudnik oz. pridelovalec bo imel svojo mizo, za katero se bo predstavil, k njemu pa bodo pristopali potencialni kupci – gostinci. Namen teh sestankov je vzpostaviti čim več stikov in izmenjati informacije o ponudbi in povpraševanju.

PRIJAVE in DODATNE INFORMACIJE:

Izpolnjene prijavnice sprejemamo do petka, 15.2.2019 po e-pošti: tanja.krapez@ra-rod.si.

Sodelovanje na »Okusi Vipavske – borzi lokalnih živil Vipavske doline« je brezplačno, prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Na dogodku lahko sodelujejo ponudniki in kupci iz Vipavske doline.

Za dodatne informacije lahko pokličete na tel. številko: 05 365 36 03 (Tanja Krapež).

Borza-Okusi Vipavske-gostinci

Borza-Okusi Vipavske-ponudniki

 

      

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE