Podjetniški TOP! program: priložnost za perspektivna mlada podjetja in posameznike

Podjetniški TOP! program: priložnost za perspektivna mlada podjetja in posameznike

2019-09-06T12:55:47+00:00

Primorski tehnološki park je odprl prijave v »Podjetniški TOP program«. Udeleženci bodo v šestih tednih z vrhunskimi izkušenimi podjetniškimi predavatelji postavili strukturiran načrt rasti podjetja. V program se lahko prijavijo lastniki perspektivnih mladih podjetij ali motivirane osebe z ambicioznimi projekti. Podjetniška strokovna komisija bo izmed prispelih prijav izbrala deset udeležencev, ki bodo program v vrednosti 2.852 evrov obiskovali brezplačno. Rok za prijavo je 30. september.

Podjetniški TOP program je namenjen mladim podjetjem in posameznikom, ki nameravajo ustanoviti podjetje in že delajo na razvoju svojega projekta. Primorski tehnološki park išče kandidate, ki stremijo k praktičnim podjetniškim znanjem, imajo ambicije za rast in razvoj njihovega podjetja, so zagnani, vztrajni in pripravljeni delati za uspeh. »V ospredje programa smo postavili sodobno znanje ter prenos praktičnih izkušenj predavateljev, saj želimo, da podjetniki skozi program hitro in vidno napredujejo«, je pojasnil Mitja Mikuž, vodja programov startup skupnosti Primorskega tehnološkega parka.

Kaj nudi Podjetniški TOP program:

  • 11 startup delavnic z izkušenimi predavatelji,
  • v šestih tednih bodo udeleženci pričeli s strukturiranim načrtovanjem rasti podjetja,
  • 20 individualnih mentorskih ur z izkušenimi podjetniki po koncu programa,
  • brezplačna uporaba poslovnega prostora v Coworking-u Primorskega tehnološkega parka ves čas trajanja programa, ob uspešnem zaključku programa pa še naprej vse do 1 leta,
  • dostop do financiranja, uporabno znanje o marketingu in prodaji,
  • vstop v podjetniško skupnost  Primorskega tehnološkega parka po končanem programu.

Prijava v Podjetniški TOP program je možna na spletni strani Primorskega tehnološkega parka, TUKAJ.

Udeleženci, ki bodo uspešno zaključili Podjetniški TOP program, bodo vključeni v skupnost Primorskega tehnološkega parka, kjer podjetniki lahko na letni ravni izkoristijo do 10.572.00 EUR v obliki mentorstva, delavnic, programov in prostora v Coworking-u. Sredstva, ki jih Primorski tehnološki park vloži v znanje podjetnikov, pridobi na evropskih in državnih razpisih.

V Podjetniškem TOP programu, ki ga je Primorski tehnološki park pričel izvajati leta 2016, je doslej sodelovalo že 44 mladih podjetij oz. podjetniških ekip. Med njimi so nekatera tako napredovala, da že ustvarjajo nove zaposlitve, uspešno pridobivajo kupce in hitro rastejo.

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE