Vabilo na delavnico E-BOLNIŠKI LIST

Vabilo na delavnico E-BOLNIŠKI LIST

2019-12-19T08:34:38+00:00

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina vabi podjetnike iz Goriške regije na delavnico

E-BOLNIŠKI LIST

V pričetku leta 2020 bo na portalu SPOT (eVEM) na voljo nov e-postopek – elektronski bolniški list – eBOL, ki bo delodajalcem omogočal pregled in prenos elektronskih potrdil o upravičeni zadržanosti od dela – eBOL za njihove zaposlene. Za vse delodajalce je pomemben datum 1. 2. 2020, saj bo takrat stopila v veljavo nova zakonodaja, ki bo določala, da morajo delodajalci za svoje zaposlene do e-bolniških listov dostopati samo še preko portala SPOT (eVEM). Na delavnici boste izvedeli vse o e-bolniških listih, novostih pri refundacijah nadomestil in pri vlaganju individualnih zahtevkov.

Kdaj: torek, 21. 1. 2020, ob 13:00 uri

Trajanje: 2 uri (13:00 – 15:00)

 Kje: Območna obrtno-podjetniške zbornice Ajdovščina (Vipavska cesta 4, 5270 Ajdovščina)

 Prijave: za udeležbo na delavnici je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca ali elektronske pošte na naslov andreja.vister@rra-rod.si.

Prijave sprejemamo do petka, 17. 1. 2020 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Za dodatne informacije lahko pokličete na Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina, na telefonsko številko 05 365 36 02 (mag. Andreja Vister).

Vljudno vabljeni!

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (www.mgrt.gov.si)  in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije ( www.spiritslovenia.si), s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj ( www.eu-skladi.si,). Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije. 

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE