Vabilo na WEBINAR: POMEN DIGITALIZACIJE ZA PRIHODNOST

Vabilo na WEBINAR: POMEN DIGITALIZACIJE ZA PRIHODNOST

2020-05-06T10:51:29+00:00

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina vabi podjetnike iz Goriške regije na brezplačno on-line delavnico

WEBINAR

POMEN DIGITALIZACIJE ZA PRIHODNOST

Posledice koronavirusa so pokazale, da je digitalna strategija in implementacija le-te v podjetjih nujna, saj lahko v nasprotnem primeru zaostanemo za dogajanjem, izgubimo stranke in v najslabšem primeru ne moremo več poslovati. V spremenjenih razmerah postajajo tržišča vse bolj globalna in nove tehnologije omogočajo enostavnejše ter prodornejše vstope podjetij na nova tržišča. Obstoječi načini poslovanja ne zadostujejo za prilagoditev novim dinamičnim razmeram na trgu. Zato so podjetja postavljena pred izziv digitalne preobrazbe.

Program webinarja:

  1. Predstavitev poslanstva Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije in kje vam lahko pomagamo
  2. Kaj pomeni digitalizacija za prihodnost
  3. Predstavitev trenutnih odprtih možnosti za mala in srednja podjetja za izboljšanje digitalnega poslovanja
  4. Predstavitev digitalnih vavčerjev: digitalni marketing, digitalna strategija, kibernetska varnost, digitalne kompetence
  5. Kako do (ne)povratnih sredstev: pregled obstoječih in prihajajočih razpisov ter možnosti financiranja.

Kdaj: Dogodek bo potekal preko aplikacije MS Teams v torek, 19. 5. 2020, ob 9:00 uri

Trajanje: 2 uri (9:00 – 11:00)

Predavatelji: program bo izveden v okviru Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije

Prijave: za udeležbo na webinarju je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca ali elektronske pošte na naslov andreja.vister@rra-rod.si. Posredovati morate tisti mail, s katerim boste vstopali v program. Zatem vam bomo poslali povezavo, kjer boste webinar lahko samo spremljali ali pa tudi zastavili vprašanje.

Prijave sprejemamo do petka, 15.5.2020 oz. do zapolnitve prostih mest.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Za dodatne informacije lahko pokličete na Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina, na telefonsko številko 05 365 36 02 (mag. Andreja Vister).

Vljudno vabljeni!

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022, SPOT regije. 

Želiš prejemati novice o aktualnih dogodkih in razpisih?

PRIJAVA NA E-NOVICE